Media

HOME >> WERK

MEDIA

LOGO'S, POSTERS, FLYERS...


Regelmatig ontwerp ik  flyers, posters, logo's, huisstijlen en andere grafische uittingen.  Misschien is uw bedrijf wel toe aan een nieuw verfrissend logo of komt er een belangrijk evenement aan voor uw club of vereniging.  Voor vormgeving op maat kunt u altijd even bellen of uw gegevens invullen in het contactformulier, dan neem ik z.s.m. contact met u op.

GRAFISCH VORMGEVING


Van 2005 tot 2010 heb ik Kunst, Media & Design gestudeerd aan het Deltion College te Zwolle. Sinds die tijd ben ik regelmatig bezig met het ontwerpen van logo's, posters, flyers, huisstijlen...  Ook voor grafische opdrachten kunt u terecht bij mij terecht.

VOICE-OVER & SOUNDSCAPES


Voor verschillende bedrijven heb ik soundscapes gemaakt om tijdens voorstellingen te gebruiken als achtergrondgeluid. Denk hierbij aan fluitende vogeltjes, kabbelend water en een lekker lentebriesje.

Maar ook donderslagen en storm op zee kan worden nagebootst met de zogeheten soundscapes.


Daarnaast spreek ik al meer dan 6 jaar CD's in met verschillende voorstellingen en doe ik bij andere voorstellingen en projecten een voice-overs. Ook bij commercials of bedrijfsvideo's is een voice-over zeer geschikt. Zo heb ik in 2017 een commercial voor Skyradio mogen inspreken.

CONTACT

Voor boekingen, vragen, op- of aanmerkingen;


Telefoon: +31 (0)6 - 389 432 65

E-mail: info@wesleyschippers.nl

 
Volg mij op Social Media

© Copyright 2020 - All Rights Reserved